Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Кращі продукти для здорового сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі продукти для здорового сніданку

Поради від американських дієтологів

12 грудня 2020, 09:10 comments1052
Поділіться публікацією:

Один з кращих способів почати свій день правильно — вибрати корисний сніданок. Згідно з дослідженням Корнельського університету, у людей поліпшується загальний стан здоров'я, зміцнюється імунітет, якщо вони включають сніданок в свій звичайний розпорядок дня. Більш того, корисний ранковий прийом їжі сприяє підтримці фігури або зниженню ваги. Американські дієтологи представили перелік продуктів, які відмінно підійдуть для здорового сніданку.

Кращі продукти для здорового сніданку

ФОТО: З відкритих джерел

Яйця

На думку дієтолога Марти Маккітрік, яйця — відмінне джерело білка і інших корисних поживних речовин, включаючи холін, який спалює жир. Холін також міститься в нежирному м'ясі, морепродуктах і зелені капусти.

Авокадо

Це один з кращих продуктів для схуднення на планеті, який містить майже 20 вітамінів і мінералів в кожній порції. Авокадо також є хорошим джерелом клітковини і жиру.

Шпинат

У шпинаті мало калорій, але багато клітковини, яка допомагає насититися. Лікар-дієтолог Торі Армул, стверджує, що це також багате джерело рослинних омега-3 і фолієвої кислоти, які допомагають знизити ризик серцевих захворювань та інсульту.

Солодкий перець

Зелений, червоний або жовтий, свіжий або заморожений перець завжди буде відмінним варіантом для вашого сніданку. Дослідження показують, що вітамін С, який міститься в перці, допомагає м'язам переробляти жирну кислоту, яка називається карнітином, що необхідна для росту і відновлення м'язів.

Ягоди

Ягоди — один з кращих виборів на сніданок. Вони не тільки багаті корисними для серця антиоксидантами, але також містять велику кількість ситної клітковини і вітамінів C і K. В ягодах також міститися поліфеноли, природні хімічні речовини, які допомагають схуднути і перешкоджають утворенню жиру.

Раніше "Коментарі" писали про ранкові ритуали , які зміцнюють організм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини