Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Комаровський назвав кашу, від якої немає жодної користі, зате багато порожніх вуглеводів
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський назвав кашу, від якої немає жодної користі, зате багато порожніх вуглеводів

Лікар Комаровський назвав найшкідливішу кашу, яка часто привертає нашу увагу гарними пакетиками

23 листопада 2021, 11:58
Поділіться публікацією:

Найвідоміший педіатр країни Євген Комаровський вважає найшкідливішою кашею вівсянку швидкого приготування з пакетиків. Крім гарного пакування та легкого способу приготування, у цієї каші нічого цікавого та корисного для людини немає. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку у своєму відеоролику на своєму ютуб-каналі розповів Євген Комаровський.

Комаровський назвав кашу, від якої немає жодної користі, зате багато порожніх вуглеводів

Євген Комаровський. Фото з відкритих джерел

Лікар зазначив, що користі від такої їжі немає жодної, зате шкоди хоч греблю гати. Комаровський називає вівсянку швидкого приготування "найшкідливішим, що можна тільки придумати". Єдине, чим багата така каша – це порожні вуглеводи.

При цьому Євген Комаровський не заперечує користь звичайної вівсяної каші. Лікар радить українцям купувати звичайні пластівці вівсянки, які потрібно варити, а не просто заливати окропом.

Комаровський також розкритикував підхід багатьох батьків про те, що дітей треба годувати манкою, бо вона дуже корисна для організму. За словами лікаря, в манній каші міститься пристойна кількість легкозасвоюваних вуглеводів, які вже точно не є корисними для організму.

Третім продуктом, проти якого виступає професор Комаровський, є білий рис. На думку Комаровського, від рисової каші також немає жодної користі. Для того, щоб отримувати максимум корисних речовин, лікар рекомендує частіше готувати гречану кашу, вівсянку, звичайно ж не з пакетиків, перловку, пшеничну кашу, кукурудзяну крупу, бурий рис, а також лляну крупу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, яка каша дуже корисна на сніданок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини