Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Холодні руки та ноги: як покращити циркуляцію крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодні руки та ноги: як покращити циркуляцію крові

Експерти поділилися кількома порадами, які допоможуть покращити кровообіг

30 грудня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

Якщо у вас постійно мерзнуть руки чи ноги, то найчастіше причина цього криється у проблемах із кровообігом. Як покращити його циркуляцію?

Холодні руки та ноги: як покращити циркуляцію крові

Як покращити циркуляцію крові / Фото: newstes.ru

Фахівці відзначають, що поганий кровообіг вражає людей різного віку та категорій. Ця проблема може виникнути з багатьох причин, наприклад: сидяча або стояча робота, погане харчування, ожиріння та зайва вага, відсутність фізичної активності, шкідливі звички, а також генетика.

Перша ознака того, що у вас є проблеми з циркуляцією крові – холодні кінцівки. Але поліпшити стан організму можна за допомогою кількох рекомендацій.

Щоб покращити кровообіг, ви повинні звернути увагу на дієту та фізичні вправи, але є деякі домашні засоби, які можуть покращити кровообіг.

Ось кілька порад щодо його покращення :

— Пийте 1,5 літра води на день.

— Вживайте зелений чай замість кави.

— Уникайте алкоголю.

Регулярно виконуйте вправи: ходьбу, плавання, їзду на велосипеді, а також аеробіку, вправи протягом 30 хвилин на день допоможуть покращити кровообіг.

Крім цього, уникайте вживання продуктів з високим вмістом солі (натрію), а додайте до свого раціону ананас, імбир, розмарин, петрушку, корицю, а також селеру.

Нагадаємо, що здоров'я та самопочуття людини залежать від багатьох факторів, одним з яких є якість крові. Щоб покращити цей показник, фахівці порадили додати до раціону наступні продукти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що підвищений цукор у крові суттєво впливає на працездатність та загальне самопочуття людини. Уникнути цього можна, якщо щоденне меню включити кілька корисних продуктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор Віктор

30 грудня 2021, 13:12

Коньяк "Тиса" - на всі випадки.


Новини