Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Голодати не доведеться: 5 простих кроків, які допоможуть схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Голодати не доведеться: 5 простих кроків, які допоможуть схуднути

Експерти розповіли, що потрібно зробити, щоб скинути зайву вагу, не вдаючись до голодувань та інших радикальних заходів

11 травня 2022, 05:45
Поділіться публікацією:

Якщо хочете підкоригувати свою фігуру до літа, постарайтеся обійтися без жорстких дієт і постійного підрахунку калорій. Важливо переглянути раціон та запам'ятати кілька кроків, які допоможуть наблизити вас до мети.

Голодати не доведеться: 5 простих кроків, які допоможуть схуднути

Як схуднути (фото з відкритих джерел)

З'їдайте на три шматочки менше, ніж зазвичай

Під час трапези покладіть у тарілку свою нормальну порцію їди, а потім викладіть три ложки або три шматочки. На почутті насичення це особливо не позначиться, але ви зменшите кількість калорій, які вживаються за день (приблизно 100-200). На перший погляд, це зовсім небагато, але на місяць це близько 2 кілограмів зайвої ваги.

Їжте повільно

Чим повільніше ви їсте, тим швидше наїдаєтеся. Тут дуже простий механізм — мозок розуміє, що ви наїлися, приблизно через 20 хвилин після того, як це насправді сталося. А уявіть, скільки ще ви встигнете накидати у шлунок за ці 20 хвилин!

Увімкніть у раціон улюблені продукти

Необов'язково з'їдати відро морозива або сковорідку смаженої картоплі – однієї склянки та невеликої порції буде достатньо. Тоді не доведеться боротися з дратівливим почуттям, що ви постійно чимось жертвуєте заради фігури.

Використовуйте правило" через один "

Це стосується вечірок. Повністю відмовитися від алкоголю — ця ідея похвальна, але якщо ви не готові на такі жертви, тоді згадайте це правило. Суть його така: треба чергувати алкогольний напій із несолодким безалкогольним. Мінеральна або звичайна вода, наприклад, добре підійдуть. А от колу чи сік – не особливо. Так ви заощадите і гроші, і калорії, і залишитеся відносно тверезим.

Пийте воду перед їдою

Шлунок, сповнений води, почне повільно і ліниво посилати мозку сигнал, що їсти не дуже й хочеться. І в результаті ви з'їсте менше, ніж могли б. До того ж це допомагає зволожувати організм зсередини: вода потрібна і шкірі, і системі травлення, і кровоносній системі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які спеції допомагають схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини