Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Єлизавета II п'є і тримається на висоті: названо напій, що продовжує життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Єлизавета II п'є і тримається на висоті: названо напій, що продовжує життя

Йдеться про дуже малі дози ігристого напою. За словами експертів, шампанське потрібно пити по келиху 2-3 рази на тиждень

5 січня 2022, 15:10
Поділіться публікацією:

Нерідко кажуть, якщо деякі спиртні напої вживати з розумом і до ладу, то можна не нашкодити здоров'ю, а, навпаки, зміцнити його. В даному випадку йдеться саме про це. Виявляється, келих шампанського в день допоможе запобігти хворобі Альцгеймера і зміцнити ваше здоров'я. Саме таким принципом керується Єлизавета ІІ, яка випиває кілька разів на тиждень ігристого. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Eat This, Not That".

Єлизавета II п'є і тримається на висоті: названо напій, що продовжує життя

Єлизавета ІІ. Фото: Інтерфакс

Королева Великобританії вже давно стала прикладом для всіх людей похилого віку. Їй 95 років, але виглядає вона чудово, завжди у формі і при цьому не замикається у чотирьох стінах, веде активний спосіб життя, але й не забуває про певні правила, які допомагають у такому похилому віці бути на висоті.

Видання зазначає, що шампанське – це той напій, який багатий на фенольну кислоту та білок дистрофін, що сприяє мінімізації ризику розвитку хвороби Альцгеймера. Є ще один плюс від правильного вживання шампанського. З цього напою людина отримує антиоксиданти з винограду, які катують кровоносні судини.

При цьому вчені наголошують на тому, що захоплюватися спиртним напоєм не можна. Особливо якщо людина у віці. Оптимально шампанське пити по келих 2-3 рази на 7 днів. І при цьому слід не забувати випивати по склянці води після вживання алкоголю. Це допоможе вам уникнути зневоднення.

Дослідники вважають, що шампанське також впливає на ваш настрій. Доведено, що після вживання шампанського людина стає більш доброзичливою та менш агресивною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, з чим краще вживати шампанське.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини