Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Експерти зазначили, що категорично не можна робити з кавою
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти зазначили, що категорично не можна робити з кавою

Експерти розповіли, чого не можна робити з кавою, щоб вона не втратила свій смак і корисні властивості

29 листопада 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Без кави свій день не уявляють мільйони людей. Цей напій бадьорить, заряджає енергією та підвищує продуктивність. Втім, є одне "але" …експерти розповіли, чого категорично не можна робити з кавою, щоб не зіпсувати її смаку та користі.

Експерти зазначили, що категорично не можна робити з кавою

Що категорично не можна робити з кавою (фото з відкритих джерел)

За даними Business Insider, проведені дослідження підтверджують: коли ми нагріваємо щось у мікрохвильовій печі, в цьому випадку чашку кави, то тепло отримує зовнішня частина, а в центрі залишається холодна зона.

Якщо додати в каву молоко або вершки й залишити на 1-2 години, то в ньому почнуть розмножуватися бактерії. А це означає, що пити таку каву та підігрівати її, особливо людям з ослабленим імунітетом і старше 65 років, не рекомендовано.

Цікаво, що стосується це правило також звичайного еспресо. Вже через пів години олії, які містяться в ньому, починають розкладатися. Саме тому цим напоєм бажано насолоджуватися, поки він гарячий та свіжий.

Нагадаємо, що світова ціна на каву вже в середині листопада побила 10-річний рекорд, тому роздрібна ціна на цей улюблений напій тисяч людей також збільшиться. Причини цього подорожчання популярного продукту – небачені заморозки на плантаціях кави у Бразилії, а також піднялася логістика.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вченими з китайського Тяньцзинського медичного університету було проведено дослідження, під час якого з'ясувалося, що вживання кави або чаю сприяє зниженню ризику розвитку інсульту, а також деменції.

Читайте також, експерт з харчування Кім Роуз пропонує додати до кави протеїн, який підвищуватиме витривалість організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини