Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Експерти назвали три продукти для боротьби зі втомою
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали три продукти для боротьби зі втомою

Експерти перерахували продукти, які варто вживати, якщо ви відчуваєте постійну втому

22 грудня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

При сучасному ритмі життя багато людей відчувають дефіцит енергії, і багато хто заповнює її не здоровими способами. Експерти поділилися списком продуктів, які допомагають боротися зі втомою.

Експерти назвали три продукти для боротьби зі втомою

Як боротися зі втомою / Фото: Unsplash

Вівсянка

Американські дослідники стверджують, що ранок потрібно починати з вівсяної каші (натуральної, а не швидкого приготування), тому що вона заряджає організм енергією та покращує мозкову активність. Достатньо однієї тарілки вівсянки на день або через день, щоб не почуватися втомленим.

Горіхи

Це дуже корисний, але калорійний продукт, тому з горіхами потрібно бути обережнішим тим, хто сидить на дієті. Експерти зазначають, що у горіхах міститься багато вітамінів, мінералів та амінокислот, які допомагають підтримувати роботу організму, зокрема підвищують продуктивність.

Яйця

Прекрасний продукт для початку дня, якщо ви не перетравлюєте вівсянку. Величезна кількість білка, який міститься в яйці, дозволяє уникнути його дефіциту, якщо ви розбавите раціон стравами з яєць хоча б кілька разів на тиждень. До того ж вживаючи в їжу яйця, ви підтримуєте оптимальний рівень цукру, а цей фактор також важливий для підтримки енергії.

Нагадаємо, що погане самопочуття та втома часто є результатом нестачі сну, жорсткого робочого графіка або нескінченних турбот. Як це виправити?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені рекомендують періодично стежити за рівнем глюкози у своїй крові, особливо людям старшого віку. Контроль за цим показником допоможе уникнути серйозних проблем зі здоров'ям. За словами експертом, одним із тривожних дзвіночків є постійна втома та млявість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини