Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи розповіли, чи допомагає схуднути вода з лимоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи розповіли, чи допомагає схуднути вода з лимоном

Дієтологи розповіли, чи можна позбутися зайвих кілограмів, якщо щодня вживати воду з лимоном

10 січня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

Для того, щоб позбавитися пари зайвих кілограмів необов'язково сидіти на жорстких дієтах. Експерти рекомендують додати до раціону лимонну воду, адже з її допомогою можна налагодити обмін речовин і схуднути.

Дієтологи розповіли, чи допомагає схуднути вода з лимоном

Чи можна схуднути за допомогою лимонної води / Фото: pexels.com

Фахівці відзначили, що вода з додаванням лимона має низку корисних властивостей. Насамперед вона корисна для стимуляції метаболізму. Склянка звичайної води з часточками лимона перед їдою — відмінний спосіб, щоб досягти стрункості.

Також лимонна вода має яскраво виражений тонізуючий ефект. Це справжній енергетичний напій, який допоможе підбадьоритися зранку та наповнить життєвою енергією на цілий день.

Проте, пити лимонну воду варто через трубочку, оскільки кислота, яка входить до складу цитрусових, може порушити зубну емаль. Плюс до всього, напій не рекомендований людям, які мають захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка шлунка).

Нагадаємо, американські експерти запевняють, що для того, щоб почати скидати вагу, достатньо дотримуватися кількох простих правил, які мають стати вашою зброєю у боротьбі за ідеальну фігуру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що австралійський дієтолог Сьюзі Баррелл пояснила, чому буває складно скинути зайву вагу. Фахівець назвала головні помилки у процесі схуднення.

Читайте також, що раціон повинен бути правильно збалансованим, щоб організм отримував достатню кількість білка, жирів та вуглеводів. Якщо ви хочете скинути кілька зайвих кілограмів, тоді раціон потрібно будувати на білкових продуктах. Але якою має бути їхня добова норма?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини