Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог назвала головні помилки, які заважають схудненню
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог назвала головні помилки, які заважають схудненню

Ці помилки зводять нанівець всі старання тих, хто бажає схуднути

23 липня 2020, 09:30 comments1286
Поділіться публікацією:

Мабуть, кожен мріє про гарну та струнку фігуру. Але досягти бажаного результату буває дуже нелегко. Багато людей роблять масу помилок при схудненні, які зводять нанівець усі старання. Австралійський дієтолог Сьюзі Баррелл пояснила, чому буває складно скинути зайву вагу. Про це повідомляє видання Wfc.

Дієтолог назвала головні помилки, які заважають схудненню

Фахівець стверджує, що однією з найголовніших помилок при схудненні є пізня ситна вечеря. Багато людей забувають про те, що важка їжа після 19.00 може призвести до розладів шлунку та іншого дискомфорту. Крім цього, вечірні перекуси можуть стати причиною гормональних змін, які впливають на вагу. Щоб не допустити подібних проблем, ввечері бажано їсти легкі страви (овочі, рибу).

Також лікар вважає, що ввечері варто обмежити в раціоні споживання шоколаду, печива та морозива, тому що в них високий рівень вмісту жирів. Ці продукти можуть негативно вплинути на серцево-судинну систему.

Сьюзі Баррелл зазначає, що вживання спиртних напоїв після 19.00 — ще одна поширена помилка. Їжа + алкоголь = збільшенню відсотка калорій, які містяться в продуктах. Якщо ви хочете побалувати себе після роботи  келихом вина  або іншим алкогольним напоєм, тоді вечеряйте раніше, аніж звичайно.

Вплинути на процес схуднення також здатний кофеїн. Він призводить до порушення сну, прискореного серцебиття і підвищеного занепокоєння, тому його рекомендується виключити з раціону.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пити для схуднення та очищення організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини