Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи радять: 5 продуктів для плоского живота
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи радять: 5 продуктів для плоского живота

Опубліковано список корисних продуктів, які варто додати в раціон, якщо мрієте про плоский живіт

21 жовтня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Щоб дістати гарне тіло, недостатньо просто фізичних навантажень, адже багато залежить від раціону. Є продукти, які сприяють накопиченню жиру на животі, а є ті, які допомагають його спалювати. Що ж входить в цей список?

Дієтологи радять: 5 продуктів для плоского живота

Дієта для плоского живота / Фото: MarsBars

Мигдаль

У складі мигдалю є білок, клітковина, вітамін Е, а також магній, які допомагає організму виробляти енергію і регулювати рівень цукру. Якщо цей показник в нормі, тоді ви не переїдаєте, а організм не накопичує жир. Експерти радять з'їдати в день близько 20 горіхів мигдалю, щоб роздобути плоский живіт.

Грецький йогурт

Відмовтеся від йогуртів з різними добавками на користь грецького, тому що він допомагає нормалізувати обмін речовин, запобігаючи появи метеоризму і дискомфорту в шлунку. У день можна з'їдати 1-3 чашки продукту, додаючи в нього горіхи або свіжі ягоди.

Риба

Найкраще готувати рибу на пару або в духовці, тоді користі для організму буде більше. У продукті містяться цінні омега-3 ненасичені жирні кислоти, які покращують обмінні процеси, знижуючи апетит і ризик переїдання.

Яблука

У складі яблук є клітковина, а також пектин — речовина, яка є природним спалювачем жиру. А ще у фрукті мало цукру і калорій, тому він практично незамінний в будь-яких дієтах. Дослідники говорять, що люди, які з'їдають щодня по яблуку, втрачали у вазі швидше, ніж ті, в чиєму раціоні фрукта не було.

Зелені листові овочі

Додайте у свій раціон шпинат, листя салату та іншу зелень, тому що вона містить нерозчинні волокна, які допомагають поліпшити травлення і перешкоджають здуттю живота.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти усувають запалення в організмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини