Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи назвали продукти, які необхідно вживати щодня
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи назвали продукти, які необхідно вживати щодня

Всього 3 продукти допоможуть вам збагатити свій організм корисними речовинами

9 січня 2021, 09:36 comments3488
Поділіться публікацією:

Якщо ви додасте у свій щоденний раціон різноманітні продукти, які багаті поживними речовинами вуглеводи, ви, швидше за все, помітите прилив енергії та настрою. Дієтологи назвали продукти, які рекомендується вживати щодня, щоб зарядити свій організм енергією.

Дієтологи назвали продукти, які необхідно вживати щодня

Корисні продукти, які варто включити в свій щоденний раціон - фото з відкритих джерел

1. Солодкий картопля

Дієтологи наголошують, що солодка картопля містить велику кількість поживних речовин, в тому числі та клітковину. Особливо вражає вміст вітаміну А (понад 400% від денної норми) і вітаміну С (майже 40% від денної норми). Крім того, вміст клітковини в солодкій картоплі допомагає довше зберігати відчуття ситості. Також клітковина виводить токсини з організму і підтримує роботу кишківника.

2. Кіноа

Кіноа — це повноцінний білок рослинного походження, що означає, що він містить всі дев'ять незамінних амінокислот. Через високий рівень білка і складного вуглеводного складу кіноа містить в собі вітаміни та поживні речовини, які необхідні організму людини щодня. Тому дієтологи рекомендують вживати в їжу кіноа якомога частіше.

3. Кабачки

Цей овоч є дуже корисним для здоров'я, оскільки містить в собі цинк, фосфор, магній, залізо, кальцій, калій. Крім того, він дуже багатий на вітаміни: РР, В2, В1, С, А. Крім того, кабачки допомагають виводити з організму токсини, знижують рівень холестерину і зменшують набряки. Щоденне вживання цього продукту може позитивно показатися на вашому здоров'ї.

Отже, якщо ви хочете додати більше вуглеводів у свої страви, вибирайте складні та поживні сорти, такі як солодка картопля, кіноа і кабачки. Завдяки таким поживним речовинам, як клітковина, а іноді та білок, ці варіанти можуть вплинути на ваш рівень енергії та інші важливі процеси.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, який овоч знижує холестерин, а також про 5 кращих добавок для зміцнення імунітету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини