Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розвінчала головний міф про боротьбу з жиром на животі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розвінчала головний міф про боротьбу з жиром на животі

Лікар-дієтолог Олена Соломатина розвіяла головний міф про боротьбу з жиром на животі: вона назвала марними вправи на прес

22 лютого 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

Для багатьох людей проблемною зоною є область живота, тому що там жирові відкладення формуються досить швидко, а ось боротися з ними доводиться довго. Лікар-дієтолог Олена Соломатина розвінчала один із головних міфів про боротьбу з жиром на животі.

Дієтолог розвінчала головний міф про боротьбу з жиром на животі

Боротьба з жиром на животі (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що скоригувати фігуру можна за допомогою правильного харчування та фізичної активності. Однак не всі вправи допомагають позбавитися жиру на животі, наприклад, вправи на прес у цій справі, на думку лікаря, марні. Хоча багато хто вважає, що качання пресу допоможе позбавитися проблеми.

Дієтолог розповіла, що найкраще у боротьбі з жировими відкладеннями на животі допоможуть аеробні навантаження, ходьба та плавання.

А ще важливо визначити причину, через яку з'явився жир у цій зоні, можливо справа в так званому метаболічному синдромі, тоді тут важлива буде консультація спеціаліста та перегляд раціону. З меню бажано прибрати трансжири, фастфуд, солону їжу, солодкі газовані напої, а також смажені страви. Найкраще готувати продукти на пару або запікати, використавши невелику кількість олії.

Нагадаємо, дієтолог Дженаед Броделл розповів, якими продуктами потрібно збагатити раціон, якщо хочете позбавитися вісцерального жиру на животі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-ендокринолог американського Центру метаболічного здоров'я та втрати ваги Елізабет Лоуден розповіла, як позбутися жиру на животі.

Читайте також, що найчастіше формування жиру відбувається саме через неправильний спосіб життя. Особливо це проявляється у тих, хто регулярно заїдає стреси жирною калорійною їжею та запиває смачними напоями. Дієтологи зазначили, що насамперед слід забути про солодку воду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини