Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розповіла, яка є альтернатива звичайній воді
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розповіла, яка є альтернатива звичайній воді

У день слід вживати в середньому два літри рідини

15 жовтня 2020, 14:13
Поділіться публікацією:

Як виявилося, не тільки вода може бути єдиним джерелом рідини. Дієтолог, нутриціолог, член асоціації дієтологів Канади Наталя Нефедова розповіла про те, яка існує альтернатива звичайній воді. Про це пише видання lenta.

Дієтолог розповіла, яка є альтернатива звичайній воді

Яка є альтернатива звичайній воді. Фото: pixabay

Спеціаліст впевнена в тому, що щодня потрібно випивати не менше 2 літрів рідини, і зовсім не обов'язково це може бути вода, як ми звикли думати.

Так, в рахунок йде не тільки те, що ми випили, але також те, що ми з'їли: чай, кава, супи, огірки, помідори, кавун, салат айсберг і так далі. Ці продукти харчування складаються з води, тому воду можна їсти, як висловилася експерт.

Але Наталя акцентувала увагу на тому, що інші напої не мають такої користі для нашого організму, як звичайна вода. Як приклад, вона назвала різні морси і лимонади, якими люди люблять себе побалувати. В них міститься дуже багато цукру, тому краще віддати перевагу вищепереліченим продуктам і звичайнісінькій воді.

"Наприклад, багато людей п'ють різні морси. Там рідина є, але разом з нею додатковий цукор", — додала дієтолог.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи можна пити воду під час їжі. Дієтолог каже, що можна пити воду і під час їжі, і перед, і після. Головне, не переборщити з цим, щоб рідина встигала йти зі шлунка. Тому якщо ви звикли запивати трапезу склянкою води, немає явних причин, щоб відмовитися від цього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини