Рубрики
МЕНЮ
Любовь Блажко
У кукурудзі міститься багато корисних властивостей і необхідних вітамінів, які позитивно впливають на роботу серця і судин, а також покращують метаболізм. Дієтолог Тамара Прунцева розповіла, кому корисно їсти цей продукт, передає видання newsyou.
Кому корисно вживати кукурудзу. Фото: unsplash
Кукурудза — це справжнє джерело вітамінів К, А, Е, D, а також в ній є магній, залізо, калій, фосфор і мідь. Ці елементи добре впливають на обмін речовин і є відмінною профілактикою при анемії. Проте, фахівець не рекомендує зловживати вживанням кукурудзяних паличок чи попкорну, оскільки в них міститься велика кількість цукру, олії і вони досить калорійні.
Також експерт додала, що цей продукт небажано вживати людям, у яких є проблеми зі здуттям живота або є схильність до хронічних хвороб.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про 5 наукових фактів про цукор, які вас шокують.
Новини