Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог перерахувала прості правила схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог перерахувала прості правила схуднення

В першу чергу, дієтолог порадила обзавестися корисними звичками, які призводять до довгострокових результатів

14 січня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Лікар-дієтолог Тамара Уілнер дала кілька простих і ефективних порад, які допоможуть позбутися від зайвої ваги. Рекомендації фахівця опублікувало видання The Sun.

Дієтолог перерахувала прості правила схуднення

Прості правила схуднення - фото з відкритих джерел

В першу чергу, дієтолог порадила обзавестися корисними звичками, які призводять до довгострокових результатів. Експерт вважає, що в процесі схуднення, крім правильно і збалансованого харчування, важливо звертати увагу і на спосіб життя в цілому.

"Потрібно враховувати, скільки ми спимо, як справляємося  зі стресом і плануємо свій раціон", — зазначила Тамара Уілнер.

Лікар-дієтолог також порекомендувала якомога більше збільшити активність протягом дня. Наприклад, під час приготування кави можна побігати на місці, а при чищенні зубів зробити пару присідань. Фахівець вважає, що найбільш корисно починати ранок з прогулянки на свіжому повітрі, зарядки або десятихвилинного тренування. За словами дієтолога, всім, хто бажає позбавитися від зайвих кілограмів, варто відмовитися від вживання алкоголю.

Експерт також дала пораду ласунам — вона рекомендує віддавати перевагу гірким сортам шоколаду, що містять понад 70 відсотків какао.

Тамара Уілнер також запевняє, що розминка, розтяжка або легкі фізичні вправи в перервах між роботою також допоможуть прискорити процес схуднення і як можна швидше досягти бажаного ваги.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з сертифіковані американські дієтологи розповіли про помилки, які допускають люди в процесі схуднення. Вони можуть уповільнювати процес зниження ваги та заважати досягненню мети.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

19 січня 2021, 08:17

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини