Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог назвала найгірший час для вживання кави
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог назвала найгірший час для вживання кави

Дієтолог Шеррон Кацман розповіла про нюанси вживання кави і зазначила, в який час доби варто відмовитися від напою

26 квітня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Кава — один із найсмачніших і популярних напоїв у світі. У помірній кількості вона позитивно впливає на організм, надає йому енергії та підвищує когнітивні здібності. Однак дієтолог Шеррон Кацман зазначила, в якому випадку кава може нашкодити й коли від неї потрібно відмовитися.

Дієтолог назвала найгірший час для вживання кави

В який час доби можна пити каву (фото з відкритих джерел)

Всі знають, що при вживанні кави необхідно дотримуватися норми (не більше 2-3 чашок в день), інакше можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Також підбадьорливий напій варто пити вранці, а після 12 дня від нього потрібно відмовитися. Такою думкою поділилася фахівець Шеррон Кацман. За її словами, після полудня кава погано позначається на роботі організму і може перешкодити режиму сну. Якщо ж вам потрібно постійно "підживлюватися" цим напоєм, тоді дієтолог рекомендується перейти з гарячої на холодну каву. Якщо випити її о 11 ранку, то вона зможе забезпечити організм енергією, якої має вистачити до кінця робочого дня.

Також фахівці відзначають, що каву не можна вживати на голодний шлунок, тому що вона може викликати печію, проблеми з травленням і просто розлади шлунково-кишкового тракту.

Нагадаємо, що кофеїн є одним з кращих природних стимуляторів. Він ефективно знімає відчуття втоми, надає заряд бадьорості та сил, а також покращує настрій. Але у великій кількості він здатний нашкодити організму, тому з дозуванням будьте акуратніше. Що буде, якщо перебрати кофеїну?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кава — один з найпопулярніших і суперечливих напоїв у світі. Вчені зробили безліч відкриттів, які доводять, що кава має як позитивні, так і негативні властивості. Але чи впливає цей напій на сексуальне життя?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини