Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дев'ять порад, як скинути зайву вагу навіть без відвідування спортзалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дев'ять порад, як скинути зайву вагу навіть без відвідування спортзалу

Повернутися до стрункої фігури після затяжних свят — без проблем

3 січня 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

Проблема зайвої ваги часто є складним питанням, вирішити яке вдається не кожному. І все ж таки схуднути у короткі терміни цілком реально, якщо кожен день виконувати важливі рекомендації, про які йтиметься далі. Як передає портал "Коментарі", журнал "Men's Health" зібрав для вас найважливіші 9 порад, які варто виконувати, щоб скинути зайві кілограми.

Дев'ять порад, як скинути зайву вагу навіть без відвідування спортзалу

Схуднення. Фото з відкритих джерел

Отже, перша порада – додайте до свого раціону більше гостроти, тобто, у ті страви, які ви найбільше любите, додавайте перцю. Доведено, що люди, які постійно вживають гостру їжу, менше схильні до повноти.

Друга порада – полюбіть сходи. Найчастіше намагайтеся рухатися, віддаючи перевагу піднятися сходами вгору, ніж на ліфті. Кров почне швидше циркулювати, згодом пройде задишка і зміцняться ноги.

Третя порада – побалуйте себе філіжанкою кави за годину до тренування. Це своєрідний допінг, який використовують багато спортсменів. Випивши кави, ви продовжите час тренування та зможете зробити набагато більше вправ.

Четверта порада – намагайтеся менше вживати спиртне. Для того, щоб зрозуміти, чому це може нашкодити, варто звернути увагу на простий приклад – в одній склянці червоного вина близько 150 калорій. Тому, якщо твердо вирішили схуднути – скажіть "ні" алкоголю.

П'ята порада – повноцінний сніданок – вам у допомогу. Це допоможе протягом дня більше триматися у строю, не роблячи паузу на непотрібні та шкідливі перекуси.

Шоста порада – повноцінний сон. Вчені з'ясували, що у вас буде менше ризиків поповніти, якщо лягатимете спати до півночі та прокидатиметеся не пізніше 7 годин.

Сьома порада – качайте свій прес. Це один із найефективніших методів схуднути у домашніх умовах, навіть не відвідуючи тренажерний зал.

Восьма порада – вода – ваш друг. Більше пийте рідини, адже вода прискорює обмін речовин і виводить слиз із кишківника.

Ну, і дев'ята порада – снідайте, обідайте та вечеряйте без телевізора. Доведено, що вживання їжі під час перегляду улюбленого фільму або телепередачі збільшує кількість їжі, яку ви, самі не помічаєте, з'їдаєте і збільшуєте свою вагу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти перерахували ранкові звички, які провокують збільшення зайвої ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини