Рубрики
МЕНЮ
Любовь Блажко
Шведський фахівець назвала перелік найдешевших, але корисних продуктів, які бажано додати в щоденне меню. Про це пише видання toneto.
Дешеві і корисні продукти. Фото: unsplash
Христина Андерсон відносить до цього списку цибулю, капусту, буряк, моркву і пастернак. Цибулю необхідно їсти тому, що в ній міститься багато необхідних вітамінів і мікроелементів, які позитивно впливають на весь організм. Особливо корисно їсти червону цибулю, в складі якої є антиоксиданти. А ось капуста захищає від появи ракових пухлин, впевнена дієтолог. Але її потрібно вживати з обережністю: Андерсон не рекомендує їсти капусту в сирому вигляді, якщо є проблеми зі шлунком.
Також фахівець радить вживати цільнозернові продукти в достатній кількості. Тому що це їжа, яка нормалізує рівень цукру в крові, а також покращує обмін речовин. Ще Христина підкреслила, що не варто забувати про картоплю, адже вона є джерелом енергії, її можна додати практично в будь-який раціон харчування.
Новини