Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири продукти, які потрібно їсти при коронавірусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири продукти, які потрібно їсти при коронавірусі

Вчені дізналися, які продукти можуть заблокувати розвиток COVID-19

4 грудня 2020, 14:57 comments1396
Поділіться публікацією:

Нове дослідження американських учених показало, що хворим на коронавірус рекомендується включити у свій раціон харчування кілька відомих всім нам продуктів. Експерти впевнені, що їх вживання позитивно позначиться на загальному стані пацієнтів з коронавірусною хворобою. Про це повідомляє видання Frontiers in Plant Science.

Чотири продукти, які потрібно їсти при коронавірусі

Фото з відкритих джерел

Так, у дослідженні вчених Університету штату Північної Кароліни йдеться, що хімічні сполуки, що містяться в деяких продуктах, можуть перешкодити коронавірусу. Зокрема, такими названі зелений чай та ягоди двох сортів круглолистого винограду "мускадін" (включаючи насіння і шкірку). Вчені повідомляють, що ці продукти пригнічують активність ферментів протеази SARS-CoV-2. Крім того, хоча і меншою мірою ніж виноград і зелений чай, знижують активність ферментів COVID-19 ще два продукти — темний шоколад і какао.

Нагадаємо, популярний лікар Євген Комаровський озвучив несподіваний лайфхак в боротьбі з коронавірусом. Медик розповів, як потрібно правильно спати при коронавірусі. Виявляється, обрана поза для сну може допомогти хворим з тяжкою формою коронавірусної хвороби і значно полегшити їхні страждання.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, вчені відзначають специфічний вплив коронавірусної хвороби на психіку людини. Лікар-інфекціоніст повідомив, що медики розділилися на два табори в оцінці впливу коронавірусної інфекції на емоційний стан людини. Хворі на коронавірус, дійсно, можуть відчувати сильну слабкість аж до депресивних настроїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини