Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири продукти, які допоможуть підбадьоритися краще, ніж кава
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири продукти, які допоможуть підбадьоритися краще, ніж кава

Нутриціолог Анастасія Чайкіна розповіла, які продукти варто вживати вранці, щоб підбадьоритися

19 квітня 2022, 06:25
Поділіться публікацією:

Для того, щоб підвищити свою енергію, багато хто вдається до бадьорих напоїв, і найпопулярнішою з них є кава. Але такий допінг може дуже швидко спричинити занепад сил. Нутриціолог Анастасія Чайкіна розповіла, які продукти можуть цілком замінити каву та допомогти підбадьоритися.

Чотири продукти, які допоможуть підбадьоритися краще, ніж кава

Що з'їсти вранці, щоб підбадьоритися (фото з відкритих джерел)

Олія МСТ

Це джерело жирних кислот, які підтримують усі системи нашого організму. Насамперед вони важливі для роботи мітохондрій "енергетичних станцій". Оригінальна олія MCT розщеплюється організмом, а це дає викид енергії та відчуття ясної голови.

Морепродукти

Додайте у своє меню різні морепродукти, зокрема устриці, тому що в їхньому складі є янтарна кислота – джерело енергії, яке утворюється в процесі метаболізму з білків, жирів та вуглеводів. Ця органічна сполука підвищує рівень енергії та витривалість організму.

Шипшина

У складі цієї ягоди багато вітаміну С, а він сприятливо позначається на роботі організму. Цей елемент знижує окисний стрес, покращує насичення клітин киснем і надає організму енергії та бадьорості.

Гарбузове насіння

Цей продукт багатий на різні мікроелементи, зокрема цинк, який бореться із патогенними вірусами. Ще гарбузове насіння містить фенілаланін — речовину, яка сприяє підтримці коректного синтезу норадреналіну.

Експерт наголосила, щоб перераховані вище продукти "працювали", потрібно дотримуватися здорового раціону, стежити за своїм здоров'ям і не забувати про якісний сон і відпочинок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дієтолог Пуджа Махіджа розповіла цікавий факт про каву: чи справді напій надає бадьорості?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини