Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому на сніданок корисно їсти курячі яйця
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому на сніданок корисно їсти курячі яйця

Експерти розповіли про важливість сніданку і пояснили, чому вранці необхідно вживати курячі яйця

28 липня 2021, 08:25
Поділіться публікацією:

Багато людей вживають на сніданок курячі яйця і це правильне рішення, оскільки такий продукт ідеально підходить для ранкового раціону. Що ж в них особливого?

Чому на сніданок корисно їсти курячі яйця

Чому на сніданок корисно їсти яйця / Фото: 1zoom

Експерти розповіли, що сніданок — найважливіший прийом їжі, тому що забезпечує організм енергією, а значить він повинен включати в себе правильні продукти. У цей список входять яйця, тому що вони дуже поживні. У їх складі є вітаміни А, В, Е, а також кальцій, залізо, марганець та інші мікроелементи. В одному курячому яйці приблизно міститься 6 г білка, 5 г жиру і трохи вуглеводів.

Крім цього, яйця збагачують організм холіном — органічною речовиною, яка допомагає нормалізувати роботу печінки, рівень холестерину в крові, а також знижує ризик розвитку атеросклерозу.

Ще курячі яйця містять високоякісні білки й незамінні амінокислоти, які запобігають появі зайвої ваги.

Експерти також зазначили, що вживання яєць позитивно позначається на зоровій системі. Річ у тому, що в складі продукту є антиоксиданти, які захищають очі від шкідливого сонячного світла, знижуючи ризик розвитку катаракти та дегенерації жовтої плями.

Нагадаємо, що до покупки курячих яєць варто підходити серйозно, оскільки вибір битих або брудних яєць несе в собі серйозний ризик для здоров'я споживачів. Експерт Марія Янчик розповіла, як правильно вибирати продукт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з ранку немає нічого важливішого, ніж добре збалансований сніданок, який дасть вам сили й заряд бадьорості на весь день. Дізнайтеся про п'ять продуктів, які ідеально підійдуть для ранкового прийому їжі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини