Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому чоловікам не рекомендують пити молоко після 30 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому чоловікам не рекомендують пити молоко після 30 років

Експерти розповіли, чому чоловікам після 30-річного віку варто відмовитись від вживання молока

29 грудня 2021, 10:10 comments1252
Поділіться публікацією:

Молоко є одним із ключових продуктів у раціоні людини, але суперечки про його шкідливі та корисні властивості не вщухають досі. Експерти кажуть, що чоловікам після 30 років бажано обмежити вживання напою. Чому?

Чому чоловікам не рекомендують пити молоко після 30 років

Чому чоловікам не рекомендують пити молоко (фото з відкритих джерел)

Зазначимо, що молоко є добрим джерелом білка, в ньому міститься близько 80% казеїну. А ще напій багатий на кальцій, який необхідний для зміцнення скелета. Тому чоловікам після 50-60 років за його допомогою можна уникнути крихкості кісток. А завдяки вітаміну D, покращується процес засвоєння кальцію та фосфору.

Якщо чоловік займається спортом або його професія пов'язана з інтенсивним фізичним навантаженням, молоко забезпечить організм необхідною енергією. Воно дозволить швидко відновити втрачені сили та нормалізує АТ. Якщо випити склянку теплої білої рідини ввечері, можна позбутися безсоння.

Але попри позитивні властивості молока, його вживання у великих кількостях може стати причиною розвитку такого неврологічного захворювання, як хвороба Паркінсона. Науково обґрунтованих доказів впливу напою на ідіопатичний синдром не було виявлено. Але згідно зі статистикою, у більшості випадків у чоловіків, у яких була діагностована дана патологія, відзначалася пристрасть до цього препарату.

Після 40 років у багатьох пацієнтів спостерігається зниження нормальної здатності організму перетравлювати казеїн. У таких чоловіків після кількох ковтків напою з'являються неприємні відчуття у животі (коліки, біль, здуття).

Якщо ж ви не хочете повністю відмовлятися від молока, тоді вживайте тільки свій домашній продукт, він принесе організму більше користі, ніж "магазинний". У середньому та похилому віці чоловікам перевагу слід віддавати козячому молоку. Цей продукт тваринного походження легко засвоюється органами травної системи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що буде з організмом, якщо щодня питиме молоко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

зелёная плесень

29 грудня 2021, 10:37

"В больших количествах" - это сколько в литрах? И ФИО того, кто отвечает за вброс.


Новини