Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим замінити шкідливі напої на новорічному столі: відповідь дієтолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим замінити шкідливі напої на новорічному столі: відповідь дієтолога

Експерти назвали цікаву альтернативу газованим напоям

25 грудня 2020, 23:57
Поділіться публікацією:

Як тільки настають новорічні свята, то ми відразу поспішаємо побалувати себе і своїх близьких чимось смачненьким, яке не завжди, на жаль, може виявитися корисним. І щоб хоч трохи зменшити кількість не дуже корисних смаколиків, дієтолог розповіла, чим можна замінити солодкі газовані напої.

Чим замінити шкідливі напої на новорічному столі: відповідь дієтолога

Чим замінити шкідливі напої на новорічному столі. Фото: unsplash

Експерт Світлана Фус знає відмінну альтернативу газованим напоям, в яких міститься велика кількість цукру. Тому що зловживання такими напоями може привести до зниження імунітету, руйнування зубів, кісток і погіршення стану суглобів.

Компот із сухофруктів. В цей напій небажано додавати цукор, тому що він сам по собі стає солодким через деякий час.

Напій з імбиру і м'яти. Сюди можна сміливо додавати лимон, який позитивно позначиться на процесі травлення і підніме загальний тонус організму.

Холодні фруктові напої. Можна приготувати настоянку з додаванням апельсинових кірок і заморожених ягід. Варіантів цього напою є величезна кількість, тому можете приступати до експериментів.

Експерт також підкреслила, що основним напоєм все ж повинна залишатися питна вода. А під час новорічних застіль люди часто забувають про цю корисну звичку.

"Звертайте увагу на те, що ви п'єте за святковим столом. Робіть правильний вибір їжі і напоїв під час зимових свят", — підсумувала Світлана Фус.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який вид алкоголю краще не пити на Новий рік. Зовсім скоро українці зустрічатимуть Новий рік, тому вже починають готуватися до сімейного свята: купувати подарунки близьким, складати меню і, звичайно ж, вибирати алкоголь, який буде на новорічному столі. Адже, що тут таїти, алкоголь — друге центральне "блюдо" після олів'є.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини