Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чи можна схуднути за допомогою активованого вугілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна схуднути за допомогою активованого вугілля

Існує так звана «вугільна дієта»

6 квітня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

У кожній аптечці, мабуть, знайдеться активоване вугілля, адже воно справжня "паличка-виручалочка" при харчових отруєння, тому що ефективно виводить з організму токсини та хвороботворні мікроорганізми. Деякі люди вважають, що за допомогою активованого вугілля можна скинути й зайву вагу. Чи так це?

Чи можна схуднути за допомогою активованого вугілля

активоване вугілля (фото з відкритих джерел)

Фахівці відзначають, що активоване вугілля є все ж лікарським препаратом і використовується як фільтр для організму. Але важливо пам'ятати, що разом зі шкідливими бактеріями, воно виводить і корисні — вітаміни та мінерали, які потрібні організму для правильної роботи. Тому приймати його можна кілька тижнів, після чого потрібна перерва.

Також експерти відзначають, що тих, хто хоче позбутися від зайвих кілограмів за допомогою активованого вугілля, чекає розчарування, оскільки дія препарату обмежена очищенням стравоходу від "сміття", яке в ньому назбиралося. Звичайно, якщо ви активно займаєтеся спортом, дотримуєтеся правильного харчування, то у вас є всі шанси скинути кілька кілограмів за допомогою активованого вугілля, і очистити організм. Але саме по собі лікарський засіб не спалює жири, а лише сприяє цьому процесу.

Ще медики попереджають, що безконтрольний прийом активованого вугілля неприпустимий. Його тривале застосування може негативно відбитися на роботі організму.

Нагадаємо, що експерти назвали кілька ранкових звичок, які допоможуть вам повернутися в форму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американському терапевту Моллі Кармел вдалося за один рік позбутися 80 кілограмів, і все завдяки тому, що вона відмовилася від одного продукту. Якого саме, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

9 квітня 2021, 10:33

Натуральные сжигатели жира! Качество GMP За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини