Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Цей вид м'яса не рекомендують їсти жінкам
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей вид м'яса не рекомендують їсти жінкам

Також вчені досліджували зв'язок між захворюваннями і білками, якими харчувалися люди

29 травня 2021, 05:47
Поділіться публікацією:

Попри всі корисні властивості м'яса, лікарі радять не захоплюватися цим продуктом. У зоні ризику, судячи з результатів недавнього дослідження, жінки. За результатами експерименту, регулярне вживання червоного м'яса збільшує ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи і деменції, пише lifekorea.

Цей вид м'яса не рекомендують їсти жінкам

Продукти харчування (фото з відкритих джерел)

До таких висновків кардіологи прийшли, проаналізувавши медкарти близько 100 000 жінок після 50 років протягом двадцяти років. Так, понад 7500 жінок померли від онкозахворювань, 7000 від проблем з серцем, близько 2,7 тисячі від деменції.

Також вчені досліджували зв'язок між захворюваннями і білками, якими харчувалися люди. Виявилося, що жінки, які вживають білки з рослинних продуктів, хворіли зазначені хвороби на 9% рідше. Варто відзначити, що думки лікарів про небезпеку м'яса розходяться. Однак деякі фахівці також переконані, що найбільше на схильність до серцевих порушень, діабету і онкологічних захворювань впливає спадковість і спосіб життя людини.

Американський інститут з вивчення раку в США, рекомендує вживати не більше 500 г приготованого червоного м'яса в тиждень, щоб уникнути підвищення ризику розвитку онкопатології, при цьому від оброблених м'ясних продуктів все ж варто утримуватися.

Як повідомляли раніше існують дані, які говорять, що прийом приємно гарячої ванни може сприяти зниженню рівня цукру в крові. Своєю чергою, гарячий душ допомагає полегшити симптоми застуди або респіраторних захворювань, сприяє засипанню. Проте лікарі попереджають також про можливу шкоду гарячого душу, якщо він регулярний і тривалий. Лікар-косметолог Рекха Тейлор розповіла виданню Express Health, що короткий і помірною прохолодний душ значно краще для підтримки здоров'я шкіри. Лікар попереджає, що занадто гаряча вода може завдати шкоди шкірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини