Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вчені з'ясували, що за допомогою інтервального голодування можна оздоровити організм
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, що за допомогою інтервального голодування можна оздоровити організм

Практикуючи интервальное голодування, важливо пам'ятати кілька правил

7 вересня 2020, 20:35 comments1289
Поділіться публікацією:

Вчений Есінорі Осумі відкрив світові процес аутофагії, за що був удостоєний Нобелівської премії. Коли ви збільшуєте проміжки між прийомами їжі, це і можна назвати аутофагією або інтервальним голодуванням. Про це пише видання aspekty.

Вчені з'ясували, що за допомогою інтервального голодування можна оздоровити організм

Вчені з'ясували, що за допомогою інтервального голодування можна оздоровити організм. Фото: unsplash.

Такий нескладний процес покликаний для того, щоб дати організму можливість використовувати жирові накопичення в якості палива. Це дозволяє зменшити жирові накопичення і, як наслідок, скинути зайву вагу. Тому що, коли запускається процес аутофагії, то організм починає використовувати власні запаси. В тому числі, в хід йдуть навіть токсини.

Експерт розповідає про декілька методів інтервального голодування. Різниця полягає лише в тому, який проміжок часу буде між прийомами їжі.

Інтервальне голодування 16/8 — найбільш популярний і щадний метод. Все дуже просто — між вечерею і сніданком повинно пройти не менше 16 годин голодування.

Інтервальне голодування 18/6 — це методика, до якої не рекомендується приступати з першого ж дня. Для неї потрібна попередня підготовка і поступове збільшення часу між прийомами їжі. Суть її полягає в тому, щоб між останнім прийомом їжі і сніданком пройшло 18 годин.

Інтервальне голодування 20/4 — це, мабуть, самий жорстокий, але найефективніший метод. Саме такий варіант інтервального голодування пропонується в якості лікувального та оздоровчого.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ніколи не їжте наодинці: чому це шкідливо для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини