Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Які антиоксиданти потрібно приймати всім жінкам
commentss НОВИНИ Всі новини

Які антиоксиданти потрібно приймати всім жінкам

Антиоксиданти виконують роль природного щита для організму

23 березня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Антиоксиданти — біологічно активні речовини, які потрібні організму, тому що виконують в ньому безліч важливих функцій: зміцнюють імунітет, уповільнюють процеси старіння, захищають клітини від шкідливої дії, покращують стан шкіри та волосся і так далі. На які ж антиоксиданти потрібно звернути увагу, особливо жінкам?

Які антиоксиданти потрібно приймати всім жінкам

які антиоксиданти потрібно приймати (фото з відкритих джерел)

Куркумін

Ця речовина позитивно впливає на стан і функціонування внутрішніх органів і систем. Вона входить до складу кореня куркуми, тому частіше додавайте цю спецію в раціон. Куркумін підтримує роботу серцево-судинної та нервової систем, запобігає розвитку серйозних захворювань, прискорює обмін речовин і допомагає печінці. Можна вживати антиоксидант в Бадах (біологічно активні добавки, — прим. авт.), де він, як правило, відразу йде в парі з пиперином.

Альфа-ліпоєва кислота

Ще один антиоксидант, який зміцнює захисні функції імунітету і допомагає нормалізувати роботу всіх систем організму. За спектром біохімічного впливу на організм вона схожа з вітамінами B. Альфа-ліпоєва кислота захищає клітини від ушкоджень, знижує рівень цукру і "поганого" холестерину в крові, а також покращує мозкову активність.

Астаксантин

Дуже ефективний засіб для зміцнення імунітету, користь якого перевищує дію бета-каротину, вітамінів Е і С. Цей антиоксидант рекомендується приймати у вигляді БАДів. Астаксантин має захисні та протизапальні властивості, а ще він захищає від серцево-судинних захворювань і нервової дисфункції.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому наша шкіра потребує антиоксидантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини