Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Названо три важливих вітаміни для міцного імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три важливих вітаміни для міцного імунітету

Ці вітаміни містяться в звичайних продуктах харчування

30 серпня 2020, 21:10 comments1415
Поділіться публікацією:

Наближається осінь, а з нею і сезон застуд, тому необхідно активно зміцнювати свій імунітет. Американський лікар-дієтолог Джулія Зумпано назвала три головні вітаміни, які допоможуть вам в цьому процесі, передає видання Heilpraxisnet.

Названо три важливих вітаміни для міцного імунітету

Спеціаліст зазначила, що в раціон харчування необхідно додавати більше продуктів, багатих на різні мікроелементи та вітаміни. А саме на вітамін С, який міститься в цитрусових, шпинаті, обліписі, шипшині, петрушці та інших. Саме він має високий рівень антиоксидантів, які підсилюють захисні функції організму, запобігаючи розвитку простудних захворювань.

Особливу увагу варто приділити й вітаміну В6 (піридоксину), який допомагає організму засвоювати цінні речовини та покращує роботу серцево-судинної й нервової систем. Ще він є "підзарядкою" для нашого імунітету. Цим вітаміном багата риба (лосось, сардини), нут, куряче м'ясо і яловича печінка.

Третім головним вітаміном для зміцнення імунітету є вітамін Е. Він нейтралізує дію вільних радикалів в організмі, які можуть пошкодити клітини й прискорити старіння. Ця речовина міститься в горіхах, олії, шпинаті, паростках цільнозернових злаків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, для чого організму потрібні вітаміни групи B.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини