Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Лікар Комаровський розповів, від чого потрібно позбутися, щоб бути здоровим
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар Комаровський розповів, від чого потрібно позбутися, щоб бути здоровим

Комаровський також пояснив, коли не слід приймати вітаміни

7 вересня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Головний рецепт здоров'я і довгих років життя криється в тому, щоб позбутися від негативних емоцій. У цьому впевнений головний педіатр країни Євген Комаровський. Як передає видання "Коментарі", своїм думці доктор Комаровський поділився у вчорашньому ефірі каналу "Україна 24".

Лікар Комаровський розповів, від чого потрібно позбутися, щоб бути здоровим

Євген Комаровський Фото з відкритих джерел

На думку лікаря, джерелом негативної інформації може бути хто завгодно. Той же сусід по будинку або ж погана передача по телевізору, і навіть ваш керівник на роботі. І завдання людини, яка піклується про своє здоров'я, захистити себе від таких людей, від тих чинників, які продукують негативну інформацію.

Другий важливий момент, підкреслив Євген Комаровський, рівномірні фізичні навантаження, повноцінний сон і краса — це те, що робить людину не тільки щасливим, а й здоровим. Також Комаровський відзначив, що велике значення має прийом вітамінів, але мова йде не про таблетки, які деякі наші співвітчизник і намагаються є пачками. Йдеться про повноцінне харчування. Людям, які повноцінно харчуються, проводять багато часу на свіжому повітрі не потрібні додаткові вітаміни. Вони їх отримують з їжі.

За словами фахівця, важливо розуміти, що "чудодійного вітаміну", який вирішить всі ваші проблеми і який пропише лікар просто не існує. Всесвітня організація здоров'я рекомендує отримати вітаміни з різноманітного збалансованого харчування. Виняток хіба що становить вітамін D, тому що його отримувати від сонця не рекомендується, його можна приймати всередину.

Також читайте на порталі "Коментарі" — лікар Комаровський розкрив три секрети про здоров'я дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини