Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Чотири продукти, які допомагають настроїти пам'ять
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири продукти, які допомагають настроїти пам'ять

Для покращення роботи мозку важливо вибирати якісні органічні та, найголовніше, свіжі продукти харчування.

23 лютого 2022, 03:00
Поділіться публікацією:

Щоб організм отримував усі необхідні йому корисні речовини, потрібно добре харчуватися. Пропонуємо вам добірку продуктів, які корисні для здоров'я загалом та роботи мозку зокрема. Для поліпшення роботи мозку важливо вибирати якісні органічні та, найголовніше, свіжі продукти харчування. При цьому не можна забувати і про чисту питну воду, пише korzinka. Крупи. Важливе харчування для мозку – продукти, що містять лецитин: пророщене зерно, бобові, вівсяна та ячна крупа, білокачанна капуста та свіжий апельсиновий сік.

Чотири продукти, які допомагають настроїти пам'ять

Вітамін. Фото: https://maximum.fm

Яйця. Зокрема яєчний жовток. Окрім білків та вітамінів, у ньому є особлива речовина під назвою холін, яка також покращує пам'ять.

Цитрусові. Вони містяться як антиоксиданти, а й залізо, необхідних нормального функціонування мозку.

Какао та чорний шоколад. У бобах какао містяться флавоноїди (природні антиоксиданти), корисні для кровообігу та роботи мозку. Крім того, невелика кількість какао та шоколаду допомагає покращити настрій. Примітка: це стосується лише чорного шоколаду з вмістом какао, тому що в білому какао не міститься.

Нагадаємо, брак пам'яті на смартфоні — проблема, з якою стикається більшість користувачів, навіть з великими обсягами сховищ. І щоб переповнена пам'ять не почала гальмувати роботу гаджета, експерти розповіли, що її можна очистити за допомогою простої комбінації цифр. Цим способом спробувати скористатися може кожен, але фахівці попереджають, що він може спрацювати не на кожній моделі смартфона.

Перед тим, як почати, потрібно перевірити та записати кількість вільних мегабайтів пам'яті, щоб після процедури порівняти цю цифру. Отже, зайдіть в меню "Параметри" — "Обслуговування пристрою" — "Пам'ять". Далі необхідно відкрити приховане меню SysDump, а для цього наберіть на смартфоні комбінацію цифр та символів — * # 9900 #. Після цього на екрані гаджета має відкритися системне меню і в ньому виберіть Delete dumpstate/logcat.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини