Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи «Зимові» страхи майбутніх мам
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зимові» страхи майбутніх мам

Вагітність у зимовий період може здатися неприємною, але у мінусової температури повітря є багато своїх плюсів! Ось три причини, щоб почати любити холодну погоду

13 листопада 2020, 14:01
Поділіться публікацією:


«Зимові» страхи майбутніх мам

Фото: erinwallis.com

"На вулиці дуже холодно!"

Вагітність природно підіймає ваш внутрішній термостат — це означає, що ви залишитеся в теплі, навіть коли холодно. Холодна погода часто є величезним плюсом, особливо наприкінці вагітності, тому, що не дає жінкам відчувати себе перегрітими.

"Постійне перебування в закритих приміщеннях зводить мене з розуму!"

Так, холод і сніг можуть змусити вас довго не виходити з дому. Але подивіться на це з іншого боку — погода відповідає вашим гніздовим інстинктам — ви можете багато зробити: організувати свій будинок, підготувати місце для дитини, впорядкувати дитячі речі, звільнити в шафах більше місця і т.д.

"Я не можу займатися спортом на свіжому повітрі!"

Лікарі радять майбутнім мамам використовувати здоровий глузд при виборі зимової діяльності. Пам'ятайте, що вагітність — не час для нових спортивних експериментів і рекордів, але дихальні та кардіо вправи гарні й корисні для вас у цей період.

Існує також багато вправ, які ви можете робити в приміщенні, щоб отримати рекомендовану для вас щоденну дозу фізичної активності. Вправи допоможуть вам підтримувати здорову вагу і відчувати себе краще, а також спорт подарує такий необхідний імпульс енергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини