Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Як відновити вагу після народження дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відновити вагу після народження дитини

Звичайно, вам потрібен час, щоб повернутися у форму після вагітності й пологів. Але знайти свою ідеальну вагу може бути набагато легше, ніж ви думаєте, - вам просто необхідно бути щасливою!

27 листопада 2020, 14:40
Поділіться публікацією:


Як відновити вагу після народження дитини

Фото: lifehacker

Якщо ви постійно відчуваєте стрес, то, попри достатній відпочинок, правильне харчування і регулярні тренування, — ви не зможете досягти і підтримувати свою ідеальну вагу. Дослідження показують, що стрес може змусити організм утримувати жир в області живота, викликати сильне бажання споживати жирні або солодкі страви і навіть уповільнювати метаболізм.

·          Визначте свої пристрасті

Звільніть 15 хвилин вранці, щоб погортати журнали або Інтернет, щоб визначити, що дійсно приносить вам задоволення і радість. Можливо, раніше ви любили займатися певними ремеслами? Знайдіть однодумців у своїй галузі і приступайте до справи!

·          Приділіть час своїм слабкостям

Наприклад, в кінці особливо важкого дня завжди приємно провести деякий час з келихом вина за переглядом телепередачі. Або повільно потягувати латте з корицею. Можливо, ви віддасте перевагу найняти няню, щоб відвідати клас йоги або сходити на масаж з подругою.

·          Не рахуйте калорії

Давайте подивимося правді в очі — постійне занепокоєння про вміст калорій в кожній страві є вкрай невтішним. Деякі фахівці вважають, що підрахунок калорій буквально "вбиває" всю радість від споживання їжі. Якщо ви регулярно споживаєте здорові й поживні продукти і займаєтеся фізичними вправами, то немає ніякої необхідності робити математичні підрахунки!

·          Виходьте в світ і спілкуйтеся з людьми

Спілкування з родичами і подругами може здатися вам розкішшю, але дослідження показують, що чим більше часу ви проводите в соціумі, спілкуючись з людьми, тим щасливішою і менш виснаженою будете себе почувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Bujhm

27 листопада 2020, 14:59

Кушать надо. Если есть что...


Новини