Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Як росте ваша дитина і змінюється ваше життя на сьомому місяці вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Як росте ваша дитина і змінюється ваше життя на сьомому місяці вагітності

Дізнайтеся, що відбувається з вашою майбутньою дитиною на 30 тижні вагітності

25 січня 2021, 14:52
Поділіться публікацією:

Ваша дитина на цьому тижні досягла 38 см в довжину і важить 1 400 грамів. Зір малюка продовжує розвиватися, але навіть після народження він буде закривати очі більшу частину дня. Коли дитина відкриє їх, вона відчує зміни у світі, але перший час буде мати зір 20/400, що означає, що дитина може розглядати тільки об'єкти на відстані кількох сантиметрів від свого обличчя. Нормальний зір дорослих — 20/20.

Як росте ваша дитина і змінюється ваше життя на сьомому місяці вагітності

Дитина в утробі. Фото: kukuriku.ru

Як змінюється ваше життя

На цьому тижні ви відчуваєте себе трохи втомленою, особливо якщо у вас виникають проблеми зі сном. Ви також можете відчувати себе незграбно, що абсолютно зрозуміло. Ви не тільки стали важче, але концентрація ваги з огляду зростаючого живота викликає зрушення у вашому центрі ваги. Крім того, завдяки гормональним змінам, ваші зв'язки і суглоби стали слабшими, що також може сприяти порушенню координації та балансу. Пам'ятаєте ті коливання настрою, які у вас були раніше під час вагітності? Поєднання незручних симптомів і гормональних змін може привести до повернення цих емоційних злетів і падінь.

Страхи під час вагітності

Почуття тривоги під час вагітності явище дуже поширене. Новина про вагітність супроводжує природне хвилювання, яке може перерости в почуття занепокоєння. Народиться дитина здоровою? А якщо трапиться викидень? Я не зможу витримати родовий біль... Буду не в змозі годувати грудьми. У цього списку немає кінця. Для боротьби з надмірною тривожністю експерти радять намагатися позбутися від негативних думок. Для цього необхідно зосередити увагу на протиріччях, тобто знайти докази того, що ваші страхи є безпричинними.

Раніше "Коментарі" публікували пікантні питання про секс під час вагітності - від орального сексу до безпечних сексуальних позицій для майбутніх мам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення


Новини