Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Основи міцного сну під час вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Основи міцного сну під час вагітності

Вагітність часто призводить до різних видів порушень сну, включаючи нудоту, печію, судоми ніг і хропіння. Ось кілька порад, які допоможуть вам краще спати вночі - під час вагітності та після народження малюка

27 листопада 2020, 14:25
Поділіться публікацією:


Основи міцного сну під час вагітності

Фото: Tetra Images

Слідкуйте за тим, що і коли ви їсте і п'єте. Скоротіть споживання кофеїну.

Пийте більше рідини на початку дня і менше ввечері.

Уникайте важкої і гострої їжі перед сном. Пряні продукти, такі як чилі і кислотні продукти, такі як томати, можуть викликати печію та розлад шлунка.

Зберігайте баланс — їжте невеликими порціями протягом дня — це є кращим захистом проти ранкової нудоти і блювоти. Імбир вже давно рекламується як вірний помічник шлунка. Спробуйте додати тонку скибочку імбиру в гарячу воду або чай.

Спробуйте подрімати протягом дня від 30 до 60 хвилин, щоб відновити сили і зменшити відчуття втоми.

Не займайтеся спортом наприкінці дня. Намагайтеся займатися фізичною активністю в першій половині дня, щоб дати вашому тілу час відновитися після тренування.

Якщо ви турбуєтеся про перейми та пологи, запишіться на курси майбутніх мам. Розуміння того, що можна очікувати, допоможе вам заспокоїтися.

Попросіть свою кохану людину масажувати ваші ноги, руки або шию перед сном — це відмінний спосіб розслабитися.

Створіть регулярну розслаблюючу процедуру сну. Розробіть заспокійливий ритуал сну, наприклад, читання або прийняття ванни за 20-30 хвилин, перш ніж ви ляжете в ліжко.

Навчайтеся спати на лівому боці. Ця позиція допомагає крові та поживним речовинам надходити до вашої дитини та до матки, допомагаючи організму позбавитися від зайвої рідини.

Якщо ви не змогли заснути протягом 20 або 30 хвилин, вставайте та йдіть в іншу кімнату. Слухайте заспокійливу музику або читайте книгу. Коли ви відчуєте сонливість, повертайтеся в ліжко.

Якщо ви прокидаєтеся вночі, не хвилюйтеся! Переривання сну під час вагітності абсолютно природне явище.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

28 листопада 2020, 10:51

Витамины для беременных по триместрам. Средство от токсикоза. Доставка 1 день. Заходи в магазин, заказывай https://dnsp.com.ua/ viber 067 314 86 95 - Быстрый ответ


Новини