Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Три шляхи вирішення болю при грудному вигодовуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Три шляхи вирішення болю при грудному вигодовуванні

Годування грудьми може викликати сильний біль у жінки. Ось кілька способів від експертів як подолати загальні проблеми і впоратися з болями в грудях

10 грудня 2020, 13:47
Поділіться публікацією:


Три шляхи вирішення болю при грудному вигодовуванні

Фото: depositphotos

Скористайтеся наступними прийомами для подолання труднощів, пов'язаних із грудним вигодовуванням.

Спина, плечі та зап'ястя!

Ніколи не нахиляйтеся вперед, натомість є стілець або диван, здатний повністю підтримувати вашу спину. Для новоспечених мам напруга в спині, плечах і руках може бути досить сильною, щоб спровокувати спалах болю у грудях. Використовуйте свої руки, щоб вільно розташувати новонародженого, і робіть паузу, якщо довго носите малюка на руках. Почніть тренувати м'язи живота, які допоможуть запобігти болю в спині.

Недолік кальцію

Коли ви годуєте, кальцій для молока береться безпосередньо з ваших кісток. В середньому жінки втрачають від 5 до 10% своєї кісткової маси протягом шести місяців після початку грудного вигодовування.   Тому дуже важливо приймати, щонайменше 1000 мг кальцію в день після народження дитини, щоб зберегти здоров'я кісток. Якщо ви не любите молочні продукти, слід шукати альтернативні джерела кальцію, такі як горіхи, насіння, збагачене кальцієм соєве молоко або добавки кальцію.

Спідня білизна для годуючих мам

Часто дискомфорт і біль у грудях заподіює бюстгальтер неправильної форми. Білизна для вагітних та годуючих обов'язково має бути натуральною бавовняною за своїм складом. Про бюсти з кісточками доведеться забути. Ідеальним варіантом буде спортивний топ — він добре фіксує груди, а також зручний і простий у використанні. Бюстгальтери для вагітних і годуючих відрізняються застібкою попереду і зручною чашкою для годування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини