Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи 7 рішень, які повинні бути прийняті до моменту пологів
commentss НОВИНИ Всі новини

7 рішень, які повинні бути прийняті до моменту пологів

Будьте готові до цих проблем заздалегідь, щоб день народження малюка не застав вас зненацька

4 грудня 2020, 10:00
Поділіться публікацією:


7 рішень, які повинні бути прийняті до моменту пологів

Фото: cosmo

Педіатр

Вибирати педіатра для новонародженого завчасно — доцільне рішення, оскільки ви будете проводити багато часу в кабінеті лікаря, особливо під час перших тижнів життя малюка. Також зверніть увагу на те, які лікарні пов'язані з вашим потенційним лікарем. Почніть пошук педіатра для малюка під час третього триместру, щоб у вас було достатньо часу на зустріч і співбесіду.

Грудне годування

Витратьте небагато часу, щоб дізнатися про все, що можете про лактацію та процес годування. Після народження дитини обов'язково поставте ваші запитання про годування грудьми медсестрі, особливо якщо у вас виникли будь-які труднощі з грудним вигодовуванням.

Пуповина

Було доведено, що кілька додаткових хвилин перед розрізанням пуповини після народження малюка дозволяють крові з плаценти повністю перетекти до дитини, що не тільки гарантує користь для здоров'я новонародженої крихітки, а й істотно знижує ризик розвитку анемії в перші шість місяців. Заздалегідь обговоріть свою перевагу з доктором і акушеркою.

Банк пуповинної крові

Сьогодні багато батьків обирають послуги банків пуповинної крові — збирають кров, що залишилася в пуповині та плаценті, яка містить потенційно життєво важливі стовбурові клітини, і зберігають її для майбутнього медичного використання. Дане рішення має бути прийнято заздалегідь (зазвичай на терміні 35 тижнів), тому, що для цього процесу потрібна наявність спеціального комплекту, який повинен бути вчасно замовлений і доставлений в лікарню для збору пуповинної крові.

Плацента

Якщо ви одна з тих мам, які хочуть залишити собі плаценту після народження, дізнайтеся, яку політику має обрана вами лікарня у вирішенні даного питання.

Вакцина проти гепатиту В

Немовлята зазвичай отримують свою першу дозу вакцини від гепатиту B на наступний день після народження (або в той же день). Це перше щеплення з довгого переліку рекомендованих дитячих імунізацій. Якщо ви вирішите не вакцинувати своїх дітей, заздалегідь поговоріть зі своїм лікарем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини