Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи 3 ознаки початку родової діяльності
commentss НОВИНИ Всі новини

3 ознаки початку родової діяльності

Ніхто не хоче прибути в лікарню занадто рано, або навпаки - мати ризик народжувати в машині. Зверніть увагу на наступні класичні ознаки початку родової діяльності.

22 листопада 2020, 11:10
Поділіться публікацією:


3 ознаки початку родової діяльності

Фото: klinika.pl.ua

Ваші перейми інтенсивні і сильні

Найбільша плутанина виникає, коли мова заходить про відмінність перейм між тренувальними і реальними скороченнями. Головна відмінність між підготовчими скороченнями і справжніми переймами — останні дуже болючі. Родові перейми дуже сильні й інтенсивні — ви не можете ходити або говорити під час скорочень.


Родові перейми безперервно поновлюються

Ви можете засікти час між ними. Коли інтервал між переймами доходить до 5-7 хвилин, і кожне нове скорочення настільки ж інтенсивне, як і попереднє — ви народжуєте. Найкраще — зателефонуйте своєму лікарю. Якщо це ваші перші пологи, найімовірніше, ви можете дочекатися інтервалу між переймами в 5 хвилин, а потім їхати в лікарню. Якщо це не перші пологи, зверніться до лікаря, коли інтервал ваших перейм від 10 до 15 хвилин.


Інші ознаки, що ви народите в найближчі 48 годин

Іноді жінки можуть відчувати діарею за день або два до пологів. Це спосіб тіла спорожнити кишечник для того, щоб скороченням матки нічого не перешкоджало. Диспепсія і блювота до пологів — також можливе явище.


Ваш живіт опустився особливо низько. Коли голова дитини опускається в область тазу, готуючись до пологів, вага вашої дитини більше не тисне на діафрагму, в результаті ви можете дихати вільніше.


Ви отримуєте приплив енергії. Ви вичерпали останні сили, але раптом відчуваєте, що відкрилося "друге дихання". Якщо ви відчуваєте сплеск нової енергії — не перевтомлюйте себе знову — вам знадобиться ця енергія під час пологів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини