Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Харчування, здатне збільшити розвиток мозку
commentss НОВИНИ Всі новини

Харчування, здатне збільшити розвиток мозку

Майбутнє важко передбачити, але одне можна сказати напевно: інтелект і швидке мислення завжди забезпечать вашій дитині перевагу. Щоб ваша дитина досягла успіху в школі, в інституті та на роботі, має бути задіяно багато факторів, але одна річ, яку може контролювати будь-яка мати - це те, що вона їсть під час вагітності

13 листопада 2020, 14:42
Поділіться публікацією:


Харчування, здатне збільшити розвиток мозку

Фото: karolinatoys

Продукти, які ви їсте під час вагітності, мають величезний вплив на розвиток мозку дитини.

Морепродукти

Більшість риби містить високі концентрації омега-3 і омега-6 жирних кислот. Раціон, багатий обома видами омега-кислот, стимулює виробництво клітин головного мозку і допомагає уникнути занепокоєння, що може сприяти поліпшенню настрою у дітей.

Постарайтеся змінити свій раціон якомога раніше

Дослідження показують, що вживання в їжу широкого спектра продуктів привчає дитину в утробі до різних смаків і запахів. Якщо ви їсте різноманітну їжу під час вагітності, на той час, як народиться малюк, він вже буде знайомий з багатьма запахами і смаками, з якими зіткнеться пізніше в житті.

Уникайте небажаної їжі для захисту вашої дитини від ожиріння

Нездорова їжа має великий вплив на так звані "опіоїдні рецептори" в мозку вашої дитини. Ці клітини є частиною системи регулювання енергії організму. Якщо вони не функціонують належним чином, людям важче контролювати споживання жирів і цукру, надмірне споживання яких призводить до ожиріння вже з раннього дитинства.

Їжте поживний сніданок

Дослідники виявили, що речовина, звана як холін, допомагає дітям в утробі матері формувати області мозку, пов'язані з пам'яттю. Як відомо, холін у високих концентраціях зустрічається у свинині і яйцях, тому смажений сніданок може забезпечити життєво важливі поживні речовини, необхідні маляті.

Правильні добавки на ранній стадії вагітності

Основними поживними речовинами є йод, фолієва кислота і залізо, всі з яких важко споживати в достатній кількості з продуктів. Фолієва кислота особливо важлива для розвитку мозку у дитини в утробі, тому обов'язково приймайте необхідну вам дозу щодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини