Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Експерти вказали на проблеми, з якими стикається жінка під час вагітності з ускладненнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти вказали на проблеми, з якими стикається жінка під час вагітності з ускладненнями

Якщо у вас вагітність з високим ризиком, швидше за все, вам знадобляться додаткові зустрічі з лікарем для постійного контролю вашого стану

23 лютого 2021, 17:04
Поділіться публікацією:

Крім занепокоєння про те, чи все в порядку, часто виникають проблеми з логістикою: що сказати своєму босові? Кому залишити малюків, поки ви поїдете до лікаря? Як відповідати на питання своїх дітей? Ось кілька порад, які допоможуть вам розібратися в цих та інших ситуаціях:

Експерти вказали на проблеми, з якими стикається жінка під час вагітності з ускладненнями

Вагітність. Фото: leleka.com.ua

Проблема: мій бос не дозволить мені пропустити роботу заради медичної зустрічі

Рішення: перш ніж говорити з вашим роботодавцем, проведіть деякі дослідження, щоб дізнатися свої права, вивчивши основні закони, що захищають вагітних і годуючих жінок на робочому місці. Дізнавшись свої права, поговоріть зі своїм начальником, зрозуміло і лаконічно виклавши те, що вам потрібно. Принесіть лист від вашого лікаря. Якщо ви неодноразово стикаєтеся з опором або небажанням боса вас слухати, ви можете звернутися за юридичною консультацією.

Проблема: мої колеги обурюються тим, що я так багато відпочиваю

Рішення: як з будь-яким видом інвалідності або фізичною проблемою, ваші колеги можуть пройти довгий шлях до розуміння і усвідомлення. Поясніть їм своє положення і подумайте про те, щоб довіритися деяким співробітникам, розповівши їм про свою "повсякденну боротьбу". Люди, як правило, схильні до співпереживання, якщо знають про вашу ситуацію.

Проблема: я не можу йти в ногу зі своїм робочим навантаженням, тому що мені доводиться так багато часу проводити в кабінеті лікаря

Рішення: якщо вагітність з високим ризиком означає, що ви не можете йти в ногу зі звичайним робочим темпом, поговоріть із вашим роботодавцем, щоб з'ясувати, які можна внести корективи.

Проблема: моя дочка зауважує, що я відчуваю стрес від того, що у мене так багато медичних призначень

Рішення: маленькі діти не зможуть зрозуміти медичні деталі, тому зробіть своє пояснення як можна більш простим. Заспокойте свою дитину, що ваші лікарі піклуються про вас. Якщо ваша дочка шкільного віку, ви можете дати їй трохи докладне пояснення, наприклад, вам потрібно провести аналіз крові, щоб перевірити рівень цукру в крові.

Раніше "Коментарі" писали, як росте малюк - вагітність тиждень за тижнем .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

24 лютого 2021, 10:50

Витамины для беременных, США, качество GMP по триместрам, от токсикоза, для лактации, при отёчности, простуде, запорах у беременных. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини