Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Доктор або акушерка - кому українці довіряють життя власної дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Доктор або акушерка - кому українці довіряють життя власної дитини

Основні фактори, що впливають на вибір майбутніх матерів

29 січня 2021, 14:39
Поділіться публікацією:

Кожна жінка хоче, щоб під час вагітності її спостерігав кваліфікований фахівець.

Доктор або акушерка - кому українці довіряють життя власної дитини

Лікар. Фото: sq.com.ua

Чи є у вас важке хронічне захворювання?

"Якщо у вас є такі медичні умови, як високий кров'яний тиск, епілепсія, серцеві захворювання або діабет, а також якщо у вас були серйозні ускладнення під час попередньої вагітності, тоді ваша вагітність, ймовірно, буде вважатися з високим ризиком. В цьому випадку вам потрібно звернутися до лікаря, який спеціалізується на вагітності з високим ризиком", — говорить доктор Дороті Брейггман — акушер-гінеколог в медичній школі Кека.

Для вас важливий більш індивідуальний або стандартний підхід?

Якщо ви шукаєте лікаря, який з більшою ймовірністю буде дотримуватися цілісного підходу до вашої турботи — і бачити народження як нормальний процес, втручаючись лише тоді, коли це необхідно — ви можете віддати перевагу акушерці. Пологи, в яких беруть участь сертифіковані акушерки, зазвичай мають менше таких втручань, як електронний моніторинг плоду, епідуральна анестезія та епізіотомія. Жінки, які вважають за краще акушерську допомогу, також мають більш низький шанс народити малюка шляхом кесаревого розтину.

На що слід звернути увагу при виборі

Коли справа доходить до вибору фахівця, рекомендується звернутися до всіх лікарів і акушерок, яких вам рекомендували. Не обирайте і не відкидайте лікаря, грунтуючись виключно на одному або двох відгуках, але звертайте увагу на позитивний або негативний зворотний зв'язок.

Дуже важливо знайти фахівця, якому ви довіряєте і відчуваєте себе з ним комфортно. На перший погляд, турбота і співпереживання можуть здаватися менш важливими, ніж першокласні медичні свідоцтва або професійна приналежність. Але лікар, який щиро піклується про ваш добробут і здоров'я дитини, з більшою ймовірністю зверне увагу на симптоми і продовжить дослідження, якщо будь-яке лікування не працює.

Вибір більшості жінок

Акушерки, наприклад, є найбільш поширеним вибором в США. У країнах Європи жінки найчастіше обирають і доктора, і акушерку, які разом присутні під час пологів. Інші обирають сімейного лікаря (проте не всі сімейні лікарі займаються акушерством, тому вам необхідно уточнити це питання заздалегідь).

Раніше "Коментарі" писали про 5 нових способів перемогти бебі-блюз або післяпологову депресію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

30 січня 2021, 18:05

Необходимые витамины для беременных, США, качество GMP по триместрам, от токсикоза, для лактации, при отёчности, простуде, запорах у беременных. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини