Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Чи можна завагітніти від двох чоловіків одночасно
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна завагітніти від двох чоловіків одночасно

Експерти розповіли, чи може жінка одночасно завагітніти від двох чоловіків і як часто таке буває

25 серпня 2021, 12:30 comments1134
Поділіться публікацією:

Вагітність — фізіологічний процес розвитку в жіночому організмі заплідненої сперматозоїдом яйцеклітини. І вважається, що зачати дитину від двох різних чоловіків жінка не може, оскільки в кожному менструальному циклі розвивається одна яйцеклітина. Однак подібні випадки все ж зафіксовані.

Чи можна завагітніти від двох чоловіків одночасно

Чи може жінка завагітніти відразу від двох чоловіків (фото з відкритих джерел)

Відомо, що під час овуляції зріла яйцеклітина виходить з яєчника і спускається по фаллопієвій трубі назустріч сперматозоїду. І якщо зустріч відбудеться, то почнеться процес зачаття. Але бувають випадки, коли запліднена яйцеклітина ділиться на дві частини й в такому випадку народжуються однояйцеві близнюки. Вони завжди однієї статі й виглядають як копії один одного, але шанс народити таких дітей 1 до 250.

А ось двійня або трійня народжується, коли з яєчника виходить більше однієї яйцеклітини й кожна з них зустрічається зі сперматозоїдом. І народити різнояйцевих близнюків можливо від різних батьків. У науці це називають гетеропатернальна суперфекундація.

Немає точної статистики, яка б вказувала на те, як часто народжуються діти від двох різних чоловіків відразу, але подібні випадки були зареєстровані. В Америці мама близнюків подала документи на виплату аліментів, але тест на батьківство показав, що чоловік є батьком тільки однієї дитини. Тоді жінка зізналася, що протягом того тижня, коли відбулося зачаття, у неї був секс на стороні. Подібні випадки були зафіксовані й в інших країнах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Великобританії заміжня жінка завагітніла від сусіда і зіграла весілля з коханцем. Тепер жінці загрожує тюремне ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини