Головна Новини Здоров'я пластична хірургія Стало відомо, яка в Україні найпопулярніша процедура серед чоловіків у пластичного хірурга (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яка в Україні найпопулярніша процедура серед чоловіків у пластичного хірурга (ВІДЕО)

Чоловіки, завдяки пластичному хірургу, позбуваються жиру

17 січня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

Серед  клієнтів пластичних хірургів, на кожні 20 пацієнток-жінок є один чоловік. Зокрема, медики, що повертають своїм відвідувачам красу, розповідають, що в чоловічому середовищі найзатребуванішою послугою є послуга – ліпоксації, це відкачування жиру. Про це інформує "2+2".

Стало відомо, яка в Україні найпопулярніша процедура серед чоловіків у пластичного хірурга (ВІДЕО)

Журналісти дізналися про найпопулярнішу операцію (фото з відкритих джерел)

 Як зазначив фахівець краси, в клініці українським чоловікам ще вводять  в ділянки біля паху, спини та в долоні ботулотоксини, що рятуватимуть сильну половину від значного потовиділення.

Як розповідають тележурналісти, приблизно 30 відсотків відвідувачів, крім так званих послуг за доглядом, погоджуються на уколи краси та їм вводять ботулотоксини, щоб розслабились  м’язи, чи, щоб не псувати зморшками чоло.

 При цьому,  як розповідають медичні фахівці, у відділеннях клініки кожного року роблять майже 700 таких пластичних операцій за бажанням сильної половини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували Едгар Камінський розповів, який дохід йому приносить пластична хірургіяЕдгар Камінський є одним з найбільш затребуваних пластичних хірургів в Україні.А в своєму інтерв'ю  він розповів, скільки може заробляти пластичний хірург за одну операцію. Камінський розповідає, що у більшості людей склалося неправильне враження про доходи пластичного хірурга. Якщо збільшення грудей обійдеться приблизно в 10 тисяч євро, то це не означає, що повністю вся сума призначається лікарю. Лікар зізнався, що він із самого ранніх років мріяв стати лікарем. Він поділився, що йому багато доводилося вчитися і працювати, поки його однолітки ходили на дискотеки.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини