Головна Новини Здоров'я фармація Як можна заощадити в аптеці: кілька порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як можна заощадити в аптеці: кілька порад

Фармацевт Яна Українська розповіла, за допомогою яких способів можна заощадити в аптеках

25 червня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

Похід в аптеку може влетіти в копієчку, якщо заздалегідь не продумати стратегію. Фармацевт Яна Українська на своїй сторінці в Instagram розповіла, як можна заощадити при купівлі лікарських препаратів.

Як можна заощадити в аптеці: кілька порад

як можна заощадити в аптеці (фото з відкритих джерел)

Спеціаліст зазначила, що перед походом в аптеку потрібно написати список, така звичка вбереже вас від непотрібних покупок, коли фармацевт запропонує додатковий продаж або акційний товар. Якщо в аптеці діють на певні препарати знижки, то не варто робити спонтанних покупок, краще взяти буклет і ознайомитися з ним вдома, можливо, вам щось дійсно стати в нагоді.

Також фармацевт рекомендує заходити на сайти аптек і переглядати ціни на ліки в інтернеті. Часто, замовляючи онлайн, можна отримати хорошу знижку.

Плюс до всього, необов'язково купувати всю упаковку препарату, якщо вам потрібно всього 10 таблеток. Подбайте про це заздалегідь, прорахуйте скільки чого вам потрібно на курс або попросіть про це фармацевта.

Але потрібно пам'ятати, що не всі аптеки ділять упаковки й не всі препарати можуть продаватися по 10 таблеток, іноді на одній платівці може бути 20-25, а то і 50 таблеток, тому не варто соромитися питати й все уточнюйте у продавця.

Нагадаємо, лікар-кардіолог Іванюк Наталія розповіла, які таблетки не можна ділити навпіл, тому що вони можуть бути небезпечні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що академік НАН України Володимир Семиноженко розповів, чи будуть ефективними таблетки від коронавірусної інфекції. Плюс до всього, такі препарати спочатку повинні пройти всі обов'язкові перевірки, перш ніж потрапити на широкий фармринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини