Головна Новини Здоров'я фармація Українці можуть отримати грошову компенсацію на придбання ліків: інструкція
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці можуть отримати грошову компенсацію на придбання ліків: інструкція

Багатьом українцям потрібні лікарські препарати, без яких вони просто не можуть існувати. Під час війни все в цьому плані значно ускладнилося.

27 листопада 2022, 22:05 comments1543
Поділіться публікацією:

Фонд "Ліки для України", створений командою сервісу Liki24 , продовжує надавати допомогу українцям, які потребують медичні препарати, але не можуть за них сплатити повну вартість.

Українці можуть отримати грошову компенсацію на придбання ліків: інструкція

Ліки

Всі, кому необхідна допомога, можуть отримати одноразову компенсацію у розмірі 500 гривень на купівлю необхідних лікарських засобів та товарів медичного призначення. Про це повідомляється на офіційній сторінці Liki24 у соціальній мережі Facebook.  

Якщо вам чи вашим рідним не вистачає коштів для оплати ліків, то ви можете скористатися послугами сервісу Liki24 та отримати компенсацію на придбання медтоварів на максимальну суму 500 гривень.

Важливо розуміти, що компенсацію слід очікувати лише в тому випадку, якщо медикаменти були замовлені через мобільний додаток Liki24. Саме у цьому випадку ви можете претендувати на "бонус" у розмірі 500 гривень (максимальне значення).

Наприклад, якщо ви замовили ліки на 1000 гривень, то за умови схвалення допомоги ви зможете сплатити лише 500 гривень, що становитиме значну економію для сімейного бюджету.

Подібна фінансова допомога українцям надається разово.

Зазначається, що підтримку Liki24 надали німецькі донори.

Як отримати компенсацію на ліки

- скачати програму Liki24

- пройти реєстрацію

- натиснути 500 гривень від Фонду у верхній частині головного екрану

- заповнити анкету

Раніше "Коментарі" писали про те , що в США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки. За даними Національного центру донорства ембріонів США, цей випадок вважається справді унікальним, оскільки це перший у світі підтверджений факт того, що із замороженого десятки років ембріона на світ з'явилися народжені немовлята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Djon

28 листопада 2022, 00:54

ОСТАННЮ ШКУРУ ЗДЕРУТЬ АБИ ТІЛЬКИ НИЖИТЬСЯ-ВІЙНА


Новини