Головна Новини Здоров'я фармація Секрети проти болю для дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрети проти болю для дітей

Кілька секретів застосування знеболюючих препаратів і анестезії для малюків при виникненні загальних інфекцій і під час лікарняних процедур.

7 січня 2021, 11:32
Поділіться публікацією:

Чи потребує ваша дитина щеплення або хірургічної операції, існують способи, щоб захистити її від непотрібного болю, про які ваш лікар може ніколи не згадувати.

Секрети проти болю для дітей

Малюк у лікарні. Фото: unsplash.com

При виникненні загальних інфекцій

При таких хворобах, як інфекція вуха або запалення горла, часто потрібен прийом антибіотиків, щоб зменшити хворобливі симптоми. Вушні інфекції особливо засмучують немовлят, але дослідження показали, що багато лікарів ніколи не виписують вушні анестетики або навіть ацетамінофен. Перед тим, як дати малюкові знеболюючий препарат, обов'язково проконсультуйтеся з фахівцем, щоб підрахувати, скільки препарату ви можете дати своїй дитині на основі її ваги.

Під час лікарняних процедур

Якщо ваша дитина потребує незначної операції, наприклад, процедура після перелому або біопсія кісткового мозку, дізнайтеся, чи застосовують лікарі, що працюють у цій лікарні, анестезію. Лікарі можуть дати вашій дитині препарат короткої дії, який змусить її заснути, або застосують місцеві анестетики, які зменшать біль без необхідності загальної анестезії. Деякі препарати можуть навіть стерти короткочасну пам'ять, так що дитина забуде всю процедуру. Відразу ж після операції деякі лікарні також використовують знеболення. Все це вам слід дізнатися до операції, обговорити варіанти, і, можливо, проконсультуватися з іншими фахівцями.

Кожна мати щиро бажає, щоб всі діти на планеті були позбавлені від мук, які заподіює їм біль. На жаль, це нездійсненна мрія. Але пам'ятайте, що ви завжди можете допомогти дитині уникнути болю в кабінеті лікаря під час багатьох медичних маніпуляцій, просто не бійтеся наполягати на своїх правах (і правах дитини) і відстоювати свою точку зору — це буде хорошим початком.

Раніше "Коментарі" писали про безпеку лікарських препаратів для дітей, так як багато медикаментів є небезпечними для малюків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини