Головна Новини Здоров'я наше тіло Знайдено натуральний засіб від болю при артриті
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдено натуральний засіб від болю при артриті

Найчастіше симптоми артриту з'являються у віці 40-60 років

21 грудня 2020, 21:00
Поділіться публікацією:

Артрит є поширеним захворюванням, яке викликає запалення і біль в суглобах. І дуже важливо вчасно відреагувати на його симптоми, щоб запобігти серйозним наслідкам. Дослідники назвали натуральний засіб, який допоможе зняти біль при артриті, і поліпшити самопочуття.

Знайдено натуральний засіб від болю при артриті

що допоможе при артриті / фото: 1zoom

Консультант-ревматолог доктор Рід Хьюз в ході дослідження з'ясував, що плоди шипшини містять у своєму складі жирну кислоту GOPO, яка зупиняє вироблення речовин, які сприяють руйнуванню клітин суглобів. Плюс до всього, вона зменшує біль при артриті та відповідає за виробництво колагену — будівельного матеріалу для здорових суглобів.

Фахівці відзначили, що люди, які страждають цим захворюванням, обов'язково повинні вживати екстракт з плодів шипшини, адже він має жовчогінну та протизапальну властивість, а також зміцнює імунну систему.

Найчастіше симптоми артриту починають проявлятися у віці 40-60 років і, якщо не вживати ніяких заходів наслідки для здоров'я будуть дуже серйозними. Багато людей для зниження болю та уповільнення запального процесу починають приймати нестероїдні препарати, але варто пам'ятати, що є і природні засоби, якими можна доповнити свій курс лікування і досягти кращого ефекту.

Але перш ніж вживати настій з плодів шипшини, проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Нагадаємо, які продукти варто виключити з раціону харчування людям, які страждають артритом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що препарати, які медики використовують для лікування артриту, можуть бути ефективні в боротьбі з коронавірусною інфекцією. За словами вчених, вони здатні скоротити дні лікування. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини