Головна Новини Здоров'я наше тіло Жінка пішла на рибний пілінг та втратила усі пальці на нозі
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка пішла на рибний пілінг та втратила усі пальці на нозі

Косметична процедура пілінгу за допомогою рибок призвела до жахливих наслідків.

сьогодні, 16:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Менеджерка з нерухомості з Австралії Вікторія Кертхойс втратила всі п’ять пальців на правій нозі після невдалого відвідування спа-салону під час відпустки в Таїланді. Звичайна процедура, під час якої маленька рибка очищує шкіру від відмерлих клітин, перетворилася на жахіття.

Жінка пішла на рибний пілінг та втратила усі пальці на нозі

Пілінг рибками. Фото: tripadvisor

У 2006 році Вікторія перенесла операцію на великому пальці ноги після того, як випадково наступила на скло та занесла інфекцію. Через чотири роки, під час відпочинку в Таїланді, вона вирішила скористатися послугами спа-салону та пройти процедуру "рибний пілінгу", яку також називають фіш-спа. 

Однак вже після повернення до Австралії стан здоров’я Вікторії почав погіршуватися. Виявилось, що в її стару рану на нозі потрапила рідкісна інфекція, яка була присутня у басейні з рибками для пілінгу. 

"Коли я була у Таїланді, я вирішила скористатися послугою фіш-спа. Я нічого про це не думала, оскільки спостерігала, як власник налаштував систему, і вона виглядала дуже чистою, але я помилялася", — розповідає Вікторія.

Лікарям знадобилося понад рік, щоб встановити точний діагноз. З’ясувалося, що за цей час інфекція роз'їла кістку великого пальця. Аби зупинити поширення інфекції, лікарі змушені були ампутувати палець. 

Проте на цьому проблеми не завершилися: через порушення рівноваги під час ходьби тиск на інші пальці призвів до утворення мозолів та подальших інфекцій. Врешті-решт, Вікторії довелося видалити решту чотири пальці на нозі протягом наступних п'яти років.

"Мої батьки пишаються мною, а мої друзі вважають мене дивовижною, тому що я пережила багато труднощів. Врешті-решт я бачила людей із набагато гіршими травмами та хворобами, які змінювали життя, тому я вважаю, що мені пощастило", — говорить Кертхойс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна українська блогерка розповіла, які косметичні операції вона ніколи не зробить.

Також "Коментарі" писали про випадок, коли американка збільшила губи за допомогою ботоксу та отримала анафілактичний шок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини