Головна Новини Здоров'я наше тіло З користю для шкіри: прості рецепти масок для обличчя з літніх продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

З користю для шкіри: прості рецепти масок для обличчя з літніх продуктів

Найбільш ощадливий косметолог - це вміст вашого холодильника в літній сезон

6 серпня 2020, 04:20
Поділіться публікацією:

Літо — фантастична пора для відпочинку, дієти та іншого догляду за собою. Адже нас всюди оточують свіжі овочі і фрукти, які сповнені вітамінами і корисними речовинами. Портал "Коментарі" наводить п'ять рецептів для напитання, очищення і тонізації шкіри, які легко виконати в умовах звичайної кухні.

З користю для шкіри: прості рецепти масок для обличчя з літніх продуктів

Маска з абрикосів

Знімає сухість, прибирає лущення і має омолоджуючу дію. Щоб приготувати маску, м'якоть абрикоса перетворите в пюре в блендері, змочіть в ній чисту тканинну серветку і покладіть на чисте обличчя. Залиште на 20 хвилин і змийте залишки кошти теплою водою.

Маска з моркви

Тонізує, живить і зберігає засмагу. Для приготування натріть на дрібній тертці моркву і додайте до отриманої кашки яєчний білок і чайну ложку оливкової олії. Перемішайте і нанесіть масажними рухами на чисте обличчя на 15 хвилин. Потім змийте водою кімнатної температури.

Яблучна маска-смузі

Живить, омолоджує, розгладжує зморшки і знімає почервоніння на шкірі. Для приготування маски натріть на дрібній тертці м'якоть одного яблука і додайте пару столових ложок молока. Підігрійте суміш на вогні, остудіть і теплою покладіть маску на попередньо очищене обличчя. Залиште на 20 хвилин і потім змийте водою кімнатної температури.

Огіркова маска

Тонізує, зволожує, покращує колір обличчя і знімає запалення. Для приготування маски натріть половину огірка на крупну тертку і додайте до нього пів чайної ложки тоніка, яким ви користуєтеся постійно. Нанесіть маску на попередньо очищене обличчя і залиште на 25 хвилин. Змийте водою кімнатної температури.

малинова маска

Бореться з запаленнями і пігментними плямами, покращує колір шкіри, зволожує і стимулює вироблення колагену. Для приготування маски м'якоть ягід змішайте в рівних пропорціях з ромашковим настоєм. Нанесіть кашку на обличчя і залиште на 15 хвилин. Змийте маску теплою водою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як впливають популярні енергетичні напої на серцеві м'язи .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини