Головна Новини Здоров'я наше тіло Які ознаки вказують, що у вас алергія на алкоголь
commentss НОВИНИ Всі новини

Які ознаки вказують, що у вас алергія на алкоголь

Експерти назвали ознаки, за якими можна визначити, чи є у людини алергія на алкоголь

25 квітня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Алергія на алкоголь — штука вельми прикра і досить поширена і викликати її може як сам спирт, так і інші складові напою. Як визначити, що ви не "дружите" з алкоголем?

Які ознаки вказують, що у вас алергія на алкоголь

алергія на алкоголь (фото з відкритих джерел)

Висипання

Алергічна реакція на спирт може носити важку форму — проявлятися анафілаксією, утрудненим диханням, болем у животі, висипом або навіть втратою свідомості. Поява висипань має стати "тривожним" дзвіночком, після якого алкоголь потрібно повністю виключити.

Пришвидшене серцебиття

Якщо після вживання алкоголю ваше серце починає битися швидше і ви починаєте потіти, це означає, що організм не може правильно його метаболізувати. У таких випадках, ви можете відчути легке запаморочення і дискомфорт.

Набряки

Набухання рук, обличчя та інших частин тіла після вживання алкоголю теж є ознакою несприятливої реакції організму на алкоголь. У більшості випадків набрякають губи і язик.

Діарея і нудота

Якщо після 1-2 келихів вина або іншого алкогольного напою вас починає нудити, з'являються порушення шлунково-кишкового тракту, то це серйозний привід задуматися. Можливо, вам з алкоголем не по дорозі.

Хрипи в грудях

Цей симптом більш рідкісний і майже ніколи не зв'язується з алкоголем, але хрипи, кашель і утруднене дихання теж можуть бути ознакою алергії. Особливо вираженими такі ознаки будуть у тих людей, які страждають на астму.

Нагадаємо, що підроблений алкоголь може містити небезпечні для життя субстанції в різних пропорціях. Щоб не розплачуватися здоров'ям, при виборі алкоголю використовуйте кілька правил.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені назвали алкоголь, який позитивно впливає на роботу серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини