Головна Новини Здоров'я наше тіло Які хвороби можуть бути у людей, які постійно мерзнуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Які хвороби можуть бути у людей, які постійно мерзнуть

Постійне почуття ознобу може бути симптомом відразу декількох захворювань

11 січня 2021, 16:59
Поділіться публікацією:

Люди, які мерзнуть навіть коли у квартирі або на вулиці тепло або ж навіть жарко, можуть не здогадуватися про свої хвороби. На думку терапевта Оксани Морозової, такий стан може свідчити про проблеми зі здоров'ям.

Які хвороби можуть бути у людей, які постійно мерзнуть

Почуття постійного холоду може бути симптомом відразу декількох хвороб - фото: з відкритих джерел

За терморегуляцію відповідають гормони. У разі, якщо їх рівень не в нормі, а знижений, тоді людині стає завжди холодно. Крім того, на постійне відчуття холоду може впливати та знижений тиск (гіпотонія). Це пов'язано з більш повільною циркуляцією крові. Також, люди які страждають на хворобу Рейно, можуть часто відчувати почуття холоду.

Постійне замерзання може викликати анемія, яка з'являється при низькому гемоглобіні. Основною причиною зниження рівня гемоглобіну є погане і незбалансоване харчування. Судинні порушення теж можуть привести до постійного відчуття холоду в кінцівках. Подібні порушення в основному викликані атеросклерозом, а також курінням.

Крім того, Оксана Морозова пояснила, що такий стан постійного холоду може свідчити про інфекційне захворювання. Однак деякі з них можуть протікати в практично непомітній формі. Одна лише ознака може її видати — це постійний озноб.

Терапевт заявила, що дуже важливо вчасно звернутися до лікаря, якщо раптом ви стали помічати за собою постійне відчуття холоду в кінцівках. Адже, можливо, вам просто не вистачає вітамінів, а може бути почала розвиватися якась хвороба.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що є 5 способів поліпшити зір без медичного втручання, а також те, що названі причини, чому не варто зловживати вітаміном C.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини